Založ si blog

PHAEYDE: transplantácia vlasov v kozmetickom salóne ?

Kto by nechcel mať hrivu ako lev. Husté a zdravé vlasy sa v poslednom období stávajú nepriehladnuteľnym znakom atraktivity. Z dostupných štatistík vyplýva, že až 80% žien považuje muža príťažlivejším, pokiaľ mu hlavu zdobí hustá hriva. Obdobný pohľad majú muži, ak sa ich spýtate na ženské vlasy.

Žiaľ, nie každému je dopriané pýšiť sa peknými a hustými vlasmi. Niektorým z nás vlasy vypadávajú viac ako je zdravé. A to i napriek aplikácii „zaručene“ účinných šamponov či vitamínových prípravkov.

Dôvod je prostý. Žiadne z týchto opatrení neodstraňuje skutočnú príčinu vypadávania vlasov – testosterón.

Ak chceme efektívne vyriešiť vypadávanie vlasov, musíme cibuľky, z ktorých vyrastajú, nahradiť cibuľkami, odolnými na testosterón.

Pracovísk, venujúcim sa transplanácii vlasov je u nás niekoľko. Jedno je lepšie, iné je horšie. Jedno vlasy transplantovať začína, iné má už skúsenosti.

V Bratislave však existuje jeden subjekt, ktorý už niekoľko mesiacov robí nad transplantáciou vlasov mexické vlny. Masíruje verejnosť otravnými reklamnými upútavkami a sľubuje zázračný výsledok. Ide o maďarský  kozmetický salón PHAEYDE, poskytujúci konzultačné služby v prenajatom byte Panorama City. Konzultácie poskytuje pán Tamas Lajtos, absolvent málo známej, nemedicínskej školy v Komárne, ktorý sám niekoľkokrát podstúpil neúspešnú transplantáciu vlasov práve v salóne PHAEYDE, ktorý tak propaguje.

A to nie je všetko. Zákrok nie je realizovaný na Slovensku, lež v podozrivých priestoroch malého, neoznačeného kozmetického salónu v maďarskom Mosonmagyarovari. Dôvodom je fakt, že kozmetický salón PHAEYDE nemá licenciu na vykonávanie transplantácie vlasov ani na Slovensku, ani v Maďarsku. Nedisponuje kvalifikovaným personálom a postráda potrebné technické vybavenie.

A tak keď budete plánovať transplantáciu vlasov, presvedčte sa, že pracovisko, ktoré ste si vybrali, disponuje potrebnou licenciou a kvalifikovaným personálom. V prípade, že zákrok nedopadne dobre, nemáte sa kde sťažovať. V Maďarsku Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou totiž neexistuje.

Rovnica úspechu

02.10.2019

Každý z nás pozná alebo aspoň počul o človeku, ktorý je mimoriadne úspešný. Pravdepodobnosť, že by jeho úspech bol dielom náhody, sa nám javí ako extrémne nepravdepodobná. V našich očiach je jednoducho géniom. Je géniom? Nie je! V čom spočíva chyba? Na zmieneného človeka pozeráme „cez špičku nosa“, intuitívne. Vôbec nezohľadňujeme množstvo ľudí, [...]

Diskusné fóra ako prehliadka zloby a nenávisti

16.08.2019

Nie je to tak dávno, čo Federálny odvolací súd New York zakázal prezidentovi Trumpovi mazať resp. blokovať kritické komentáre na jeho účte na Twittri. Ako odôvodnenie uviedol, že Trump týmto správaním porušuje ústavu USA, garantujúcu slobodu prejavu. Poviete si, správne. Každý má predsa právo slobodne sa vyjadrovať. Môžeme si ale všade a na každého pokrikovať, čo [...]

Je všetko predurčené alebo je náš osud dielom náhody ?

22.03.2019

V predchádzajúcom príspevku sme uviedli, že predpokladom pre naše pozemské prežitie je korekcia prostredia. Tiež sme zmienili, že sama o sebe nestačí. Že s ohľadom na vlastnú pominuteľnosť potrebujeme vedieť, prečo sa máme usilovať prežiť. Spočiatku sa snaha priradiť životu zmysel zameriavala výhradne na mýty. Verili sme, že v studenom a krutom vesmíre nie sme [...]

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 125796x
Priemerná čítanosť článkov: 2995x

Autor blogu

Kategórie